Woning (ver)bouwen? Van Hoogstraten Wonen in Nuenen helpt u vanaf dag 1

De verbouwing van een woning is een ingrijpend en vaak complex gebeuren. De kans dat daarbij zaken over het hoofd worden gezien, is dan ook levensgroot. En dat is op zijn zachtst gezegd jammer. U wenst immers een omgeving te creëren die in alle opzichten beantwoordt aan uw behoeften en waarin u en u gezinsleden dat heerlijke en unieke thuisgevoel optimaal kunnen ervaren. Daarom helpen wij u graag vanaf de eerste stap met professioneel interieuradvies, zodat u in een later stadium van de bouw zeker geen spijt zult hebben. 

contact

Het begint bij het ontwerp

Met ruim zestig jaar ervaring op het gebied van woninginrichting is Van Hoogstraten Wonen u graag van dienst. Met kwalitatief hoogwaardige interieuroplossingen op maat, zoals harde en zachte vloerbedekking, gordijnen en raamdecoraties. Maar ook als het gaat om een deskundig advies en intensieve begeleiding kunt u altijd op ons rekenen. Services waarvan wij u bij voorkeur al tijdens de ontwerpfase of voor de aanvang van de bouw voorzien. En dat is niet zonder reden….

 

Tijdens ons dagelijks werk ervaren wij vaak dat mensen pas tijdens het bouwproces of na de oplevering ervan gaan nadenken over de inrichting van hun woning. Een gemiste kans. Want hoe mooi de ideeën soms ook zijn, meestal is het dan te laat om ze praktisch en optisch nog ten uitvoer te brengen. Door ons juist al vanaf de ontwerpfase of voor de aanvang van de bouw bij het project te betrekken, voorkomt u dergelijke teleurstellingen en ergernissen. En bent u ervan verzekerd dat de door u gekozen stoffering en inrichtingselementen altijd naadloos binnen het architectonisch ontwerp passen.

Rondom de bouw of verbouwing van uw woning mag u het nodige van ons verwachten. Allereerst gaan wij bij u thuis of in onze winkel rond de tafel om de ontwerpen van de architect door te nemen. Daarbij geven wij u de nodige tips en maken wij een inventarisatie van uw wensen.

Indien nodig voorzien wij u daarnaast tijdens de bouw of verbouwing van een intensieve begeleiding en dienen we u van een helder en concreet advies. En dat alles geheel vrijblijvend en bovendien helemaal gratis! Vanzelfsprekend hopen wij dat u deze unieke service van Van Hoogstraten Wonen honoreert met de opdracht tot stoffering en inrichting van uw project door onze ervaren interieurspecialisten. Maar ook hierin bent u natuurlijk geheel vrij en heeft u geen enkele verplichting!

 

Op weg naar dat unieke thuisgevoel is meedenken met de klant onze tweede natuur. Benieuwd op welke gebieden wij ú van dienst kunnen zijn? Of heeft u vragen over onze producten of diensten? 

 

Meer weten?

Vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact op via 040 - 283 16 96 of stuur een bericht.

Bel ons

Benieuwd naar ons werk?

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen heeft over de jaren zeer uiteenlopende opdrachten gerealiseerd.
Voor een selectie van ons werk kunt u terecht op onze Facebook- en Instagrampagina.

Bekijk hier meer foto's