Bezoek onze winkel voor woninginrichting
in Nuenen

Luxe gordijnstoffen, schitterende shutters en duurzame pvc-vloeren. Het is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod waarvoor u onze showroom in Nuenen bezoekt.

 

Vanwege de coronamaatregelen is onze winkel vanaf 3 maart 2021 alleen geopend op afspraak.  Wij zijn voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op 040-283 1696

of u stuurt een email naar info@vhwonen.nl.

Naast de mogelijkheid om op afspraak in onze winkel te komen, zijn wij ook gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak aan huis om te komen adviseren of meten. 

 

Komt u uitgeleende stalen terug brengen of wilt u stalen komen halen, dan kunt u even op het raam links van de voordeur kloppen. Dan kunnen wij ze aannemen of aangeven.

 

Graag tot ziens!

Neem contact op met Van Hoogstraten Wonen

In onze interieurwinkel liggen veel verschillende stalen op u te wachten. Wij helpen u uiteraard met het kiezen van de materialen die het beste bij uw woninginrichting passen. Daarnaast vervullen we ook een adviserende rol bij verbouwingen, zodat uw woning straks zowel van buiten als binnen perfect aansluit op uw wensen.


Wilt u meer informatie over onze producten of interieuradvies? Bel 040 - 283 16 96, mail naar info@vhwonen.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

040 - 283 16 96

 info@vhwonen.nl

De Pinckart 9,

    5674 CB Nuenen