Bezoek onze winkel voor woninginrichting in Nuenen. U bent van harte welkom op afspraak.

 

 

Onze zaak is op afspraak geopend. Er ontstaat een 'private shopping moment' wat zowel door onze klanten als door ons als zeer positief wordt ervaren. We hoeven ons niet "op te splitsen" tussen verschillende klanten en hierdoor krijgt de klant de volle aandacht.

U kunt op telefoonnummer 040-2831696 een afspraak maken om langs te komen op woensdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

Ook kunt u een afspraak maken bij u aan huis, dan komen wij adviseren of meten en nemen de desbetreffende stalen mee.

Komt u uitgeleende stalen terugbrengen of wilt u stalen komen halen, dan kunt u aanbellen bij de voordeur. Dan kunnen wij ze aannemen of aangeven.

 

 

 

 

Neem contact op met Van Hoogstraten Wonen

In onze interieurwinkel liggen veel verschillende stalen op u te wachten. Wij helpen u uiteraard met het kiezen van de materialen die het beste bij uw woninginrichting passen. Daarnaast vervullen we ook een adviserende rol bij verbouwingen, zodat uw woning straks zowel van buiten als binnen perfect aansluit op uw wensen.


Wilt u meer informatie over onze producten of interieuradvies? Bel 040 - 283 16 96, mail naar info@vhwonen.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

040 - 283 16 96

 info@vhwonen.nl

De Pinckart 9,

    5674 CB Nuenen