Bezoek onze winkel voor woninginrichting
in Nuenen

Luxe gordijnstoffen, schitterende shutters en duurzame pvc-vloeren. Het is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod waarvoor u onze showroom in Nuenen bezoekt.

 

Onze winkel is tijdelijk gesloten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij zijn echter gewoon telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op 040-283 1696 voor vragen of het maken van een afspraak aan huis om te komen adviseren of meten. 

 

Komt u uitgeleende stalen terug brengen of wilt u stalen komen halen, dan kunt u even op het raam links van de voordeur kloppen. Dan kunnen wij ze aannemen of aangeven.

 

Op 10 februari 2021 openen wij onze deuren weer, graag tot dan! 

Neem contact op met Van Hoogstraten Wonen

In onze interieurwinkel liggen veel verschillende stalen op u te wachten. Wij helpen u uiteraard met het kiezen van de materialen die het beste bij uw woninginrichting passen. Daarnaast vervullen we ook een adviserende rol bij verbouwingen, zodat uw woning straks zowel van buiten als binnen perfect aansluit op uw wensen.


Wilt u meer informatie over onze producten of interieuradvies? Bel 040 - 283 16 96, mail naar info@vhwonen.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

040 - 283 16 96

 info@vhwonen.nl

De Pinckart 9,

    5674 CB Nuenen