Alles voor uw woninginrichting bij
Van Hoogstraten Wonen

Voor elk denkbaar formaat raam of deur hebben we een passende raamdecoratie in het assortiment. Of u nu van een moderne, klassieke of landelijke stijl houdt, wij hebben het voor u klaarliggen. Kom gerust langs bij onze showroom in Nuenen en ervaar het zelf. 

contact

Passende decoratie voor elk mogelijk raam

Raamdecoraties

  • Plissé
  • Duette
  • Rolgordijn
  • Vouwgordijn
  • Twist-rolgordijn
  • Horizontale, verticale en houten jaloezie
  • Silhouette

Bij ons vindt u zeer overzichtelijk de complete collectie van de merken:

Overgordijnen, inbetweens en vitrage

Verkrijgbaar in elke kleur, elk materiaal en dessin. Naast ingestikte plooien zijn er nog diverse andere mogelijkheden, zoals waveplooi of ingeslagen ringen. 


U vindt in onze interieurwinkel de merken:

Rails en roedes

Naast standaard gordijnrails kunt u ook kiezen voor rails van het merk Goelst of designrails van Interstil. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Shutters

Houdt u van een modern, landelijk of juist klassiek interieur? Shutters zijn stijlvol en passen in elke interieurstijl. Ze zorgen bovendien voor een prachtige lichtinval. Bij Van Hoogstraten Wonen verkopen we shutters van het merk JASNO.

Kom langs voor ons complete assortiment

Zachte of harde vloerbedekking

Tapijt

Tapijt straalt warmte en sfeer uit en is verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en structuren. Bijkomend voordeel van tapijt is dat het geluiddempend is.

We verkopen tapijten van de merken:

Vloerkleden

Van een kleed met vaste afmetingen tot een op maat gemaakt of naar eigen ontwerp gecreëerd karpet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van alle hierboven genoemde tapijtmerken kunt u ook kleden bestellen. U vindt bij ons de vloerkledenmerken Brinker Carpets en Monasch.

PVC en vinyl

Kiest u vinyl (Novilon) dan heeft u een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in huis. Wij verkopen de merken Forbo flooring en Tarkett.


Pvc-stroken en -tegels

Pvc-stroken zijn van kunststof gemaakt, maar hebben een houtprint die niet van echt hout te onderscheiden is. Pvc evenaart zelfs het massieve loopgeluid van een echt houten vloer. Ook is pvc in tegelvorm verkrijgbaar. Beide producten zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast en eenvoudig te reinigen. U vindt bij ons de merken:

Schoonloopmatten

Voor elke entree de juiste schoonloopmat, voor zowel binnen als buiten. In vele kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij verkopen de merken:

Schilderij-ophangsystemen

Met een schilderij-ophangsysteem van STAS picture hanging systems is een schilderij ophangen heel eenvoudig. STAS biedt verschillende systemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel en snel kunt ophangen en makkelijk kunt verplaatsen.

Kom langs voor ons complete aanbod