Wooninspiratie bij Van Hoogstraten Wonen

In de afgelopen jaren hebben we ontelbaar veel woningen voorzien van onder andere prachtige, duurzame vloeren en praktische, sfeervolle raamdecoraties. Sommige designs blijven tijdloos, maar toch vinden er steeds vernieuwingen plaats op zowel het gebied van raamdecoraties als vloeren. Neem een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek ons eerdere werk, of volg ons op Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste trends.

Neem contact met ons op

Word geïnspireerd op Facebook

Ook op onze Facebookpagina kunt u nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur. Hier vindt u diverse fotoreportages van reeds uitgevoerde opdrachten. Ook hebben we verschillende video's online staan, waaronder één van de bediening van een dakserre plissé met slingerstang. Als u op de hoogte wilt blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoraties, dan bent u hier aan het juiste adres. 

Van Hoogstraten Wonen in RTL4 WoonTips!

Een tijdje geleden kwam presentatrice Iris Rulkens van het RTL programma Woontips langs bij Van Hoogstraten Wonen in Nuenen. Inmiddels heeft onze showroom een mooie metamorfose ondergaan, maar geeft deze film wel een goed beeld van de trends op het gebied van tapijten
en PVC-vloeren. Zoals Iris al zegt, ‘deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt’ en kunnen ideaal worden toegepast op oude tegelvloeren.