Wooninspiratie bij Van Hoogstraten Wonen

In de afgelopen jaren hebben we ontelbaar veel woningen voorzien van onder andere prachtige, duurzame vloeren en praktische, sfeervolle raamdecoraties. Sommige designs blijven tijdloos, maar toch vinden er steeds vernieuwingen plaats op zowel het gebied van raamdecoraties als vloeren. Neem een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek ons eerdere werk, of volg ons op Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste trends.

Neem contact met ons op

Wooninspiratie op Instagram 

Op onze Instagrampagina plaatsen we regelmatig de eindresultaten van de vele mooie projecten die we bij Van Hoogstraten Wonen hebben mogen realiseren. Wilt u uw huis graag voorzien van luxe en tijdloze stoffering? Wellicht kunnen de ontwerpen op onze Instagrampagina u van inspiratie voorzien. Mocht u vragen hebben over een van onze voltooide ontwerpen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Word geïnspireerd op Facebook

Ook op onze Facebookpagina kunt u nieuwe ideeën opdoen voor uw interieur. Hier vindt u diverse fotoreportages van reeds uitgevoerde opdrachten. Ook hebben we verschillende video's online staan, waaronder één van de bediening van een dakserre plissé met slingerstang. Als u op de hoogte wilt blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoraties, dan bent u hier aan het juiste adres. 

Van Hoogstraten Wonen in RTL4 WoonTips!

Een tijdje geleden kwam presentatrice Iris Rulkens van het RTL programma Woontips langs bij Van Hoogstraten Wonen in Nuenen. Inmiddels heeft onze showroom een mooie metamorfose ondergaan, maar geeft deze film wel een goed beeld van de trends op het gebied van tapijten
en PVC-vloeren. Zoals Iris al zegt, ‘deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt’ en kunnen ideaal worden toegepast op oude tegelvloeren.

Adresgegevens

De Pinckart 9
5674 CB Nuenen

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 10:00 - 16:00

Donderdag 10:00 - 16:00

Vrijdag 10:00 - 16:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Wij zijn op afspraak geopend.