Interieurwinkel in Nuenen
Hoogstandjes voor elk huis
Interieuradvies Nuenen
Hoogstandjes voor elk huis
raambekleding kopen in Nuenen
Hoogstandjes voor elk huis

Alles voor uw woninginrichting bij Van Hoogstraten Wonen

Voor elk denkbaar formaat raam of deur hebben wij een passende raamdecoratie

Raamdecoraties
Voor elk formaat raam en deur hebben we passende raamdecoratie:

  • plissé
  • duette
  • rolgordijn
  • vouwgordijn
  • twist-rolgordijn
  • horizontale, verticale en houten jaloezie
  • silhouette
  • facette

 

Bij ons vindt u zeer overzichtelijk de complete collectie van de merken:

Overgordijnen, inbetweens en vitrage
Verkrijgbaar in elke kleur, elk materiaal en dessin. Naast ingestikte plooien zijn er nog diverse andere mogelijkheden, zoals waveplooi of ingeslagen ringen. 
U vindt in onze interieurwinkel de merken:

Rails, roedes en elektrische rails
Naast standaard gordijnrails kunt u ook kiezen voor elektrische rails van het merk Goelst of designrails van Interstil. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals rvs, hout en aluminium.

Shutters

Houdt u van een modern, landelijk of juist klassiek interieur? Shutters zijn stijlvol en passen in elke interieurstijl. Ze zorgen bovendien voor een prachtige lichtinval. Bij Van Hoogstraten Wonen verkopen we shutters van het merk JASNO.

 

Zachte of harde vloerbedekking

Tapijt
Tapijt straalt warmte en sfeer uit en is verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en structuren. Bijkomend voordeel van tapijt is dat het geluiddempend is. We verkopen tapijten van de merken:


Vloerkleden
Van een kleed met vaste afmetingen tot een op maat gemaakt of naar eigen ontwerp gecreëerd karpet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van alle hier genoemde merken tapijt kunt u ook kleden bestellen. 
U vindt bij ons de merken:

Marmoleum en vinyl
Kiest u voor een vloer van marmoleum dan gaat u voor een duurzaam, comfortabel natuurproduct. Kiest u vinyl (Novilon) dan heeft u een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in huis. 
Wij verkopen de merken Forbo flooring en Tarkett.


Pvc-stroken en -tegels
Pvc-stroken zijn van kunststof gemaakt, maar hebben een houtprint die niet van echt hout te onderscheiden is. Pvc evenaart zelfs het massieve loopgeluid van een echt houten vloer. Ook is pvc in tegelvorm verkrijgbaar. Beide producten zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast en eenvoudig te reinigen. 
U vindt bij ons de merken:


Schoonloopmatten
Voor elke entree de juiste schoonloopmat, voor zowel binnen als buiten. In vele kleuren en materialen verkrijgbaar. 
Wij verkopen de merken:

Schilderij-ophangsystemen

Met een schilderij-ophangsysteem van STAS picture hanging systems is een schilderij ophangen heel eenvoudig. STAS biedt verschillende systemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel en snel kunt ophangen en makkelijk kunt verplaatsen.